Torsdag sen är jag ledig...

Japp så nu har jag gått ner totalt 10,3 kg fan var jag är bra. Hade gått ner 0,8 kg denna vecka de var bra kände jag. Men nu ska fortsätta med mitt nya mål och de är 10kg till. Men jag ska klara av de på 3-4månader, måste tänka långt. Nu ska jag bada för idag är de kallt som fan, så där ruskigt. Men jag kommer somna nöjd idag och sen att veta att jag kan sova länge imorgon gör en gladare. Sen blir de bio i stan med Ebba. KRAM GK

Torsdag igen imorgon.....

Ja tiden de går så fort, imorgon ska jag väga mig igen. Men jag känner verkligen att de har gått bra denna vecka. Fast jag hade fuskat lite i lördags.Men de var medvetet val. Men sist jag tyckte de hade gått bra så gick jag ner 0,3kg. Så jag får se. Denna vecka har jag faktiskt gått 20-30min raskt takt. Så de är bra av mig. Så jag har fått ihopp 1 extra points per dag. Som jag sparar tills på lördag när vi ska bort. Just nu äter jag vv egna soppa med nudlar den var skit god. Ja nu har Min dotter Amanda åkt upp till sin moster. Hon rider och går ut i skogen med hundarna, idag när jag ringde bakade de bullar och chokladbollar. Imorgon skulle de bada. Jag längtar efter henne jätte mycket men hon kommer hem på lördag eftermiddag. Ebba min andra dotter hittade en kompis och var med , så de åkte med hennes mamma och badade. Imorgon följer hon med mig till jobbet. På fredag är jag ledig då ska vi åka till stan på bio. Sen händer de stora för Ebba hon ska spela hennes första innebandy cup. De ska bli roligt. Nej nu ska jag äta vidare och sen ska jag vänta tills de andra kommer hem från träningen. KRAM GK

18 årsfest

Ja de gick bra i torsdags, jag gick ner 1,1kg så nu har jag några hg kvar till 10kg. Blev nöjd fast jag ville gärna ha 10 kg i torsdags men fan var jag känner mig duktig. Provade kläder i torsdags innan vägningen.Då såg jag skillnaden från 10kg sen o nu. Och så kommer de bara bli bättre o bättre. Igår hade vi fika gäster och så kollade vi idol. De är inte bra alltså!!! Idag har jag handlat lite smått gott. Lite strumper och en mössa, saker till hamstrarna. Handlade presentkort till Egon som har fyllt 18 som ska ha fest idag. Var och köpte de på MQ och sen köpte jag en rolig bok om dåliga ragnings repliker. Läste lite de var skit bra.Ex. Du som har så små och söta skor måste väl vara rätt lättfotad? och Stirrade du på mitt skrev? De är några saker som står i boken. Köpte den på gallerix fanns fler små böcker om annat. Nu ska vi göra ordning oss och åka iväg till festen. Ska bli kul att träffa alla. Behöver verkligen vara lite social känner jag. Inte bara vara hemma. KRAM GÖREL

Dan innan vägning.

Ja imorgon ska jag väga mig.Om jag går ner 1,5kg så blir de 10kg. Jag vill så gärna det men , måste intala mig själv att jag kanske inte har gjort det så jag inte bli besviken.Men jag sa till mig själv att nästa vecka har jag gjort det iallafall. Jag måste kämpa. Sen har jag nya 10kg att gå ner. De 10 kg ska jag gå ner till april när min Amanda fyller 13 år. Herregud hon blir tonåring. Men veckan har känns bra med allt on vv. Så de känns att jag har gått ner iallafall. Dagen annars har annars varit så där. På jobbet var de så där...... Väl hemma så var de tjat åter tjat på Amanda som aldrig tar undan sina kläder. De ligger över allt. Men med lite skrik från henne så fixade hon det. Sen bar de iväg på träning för de andra .Medans jag får en stund för mig själv hemma , med tvätt och allt annat som ett hem erbjuder. Men som sakt jag återkommer imorgon med glada besked. HOPPAS JAG!!!! KRAM GK

Jacka

Idag har jag träffat min dotter i stora staden där vi skulle köpa en vinter jacka. Trodde de skulle ta lång tid att köpa en jacka till henne. Men hon hittade en jacka på första affären. Lindex hittade hon den , den var jätte snygg kostade de 799kr men som tur vad  hade dom 30% om man hade lindexkortet. Så nu är de klart.

Vi köpte också 2st rosabandet nålar. De satt vi fast på jackan. De är verkligen tur att de har såna här insamlingar till sånt. Hoppas bara de går till rätt forskning.

Nu är alla på träning och jag kollar på sjukhuset. Jag tycker de verkar kul att jobba på sjukhus.

Idag har de varit bra med v v. Jag hoppas att jag går ner 1,3 kg till på torsdag,då har jag gått ner 10kg. Men jag måste nog gå ut och gå varje dag.

Men ha de bra. KRAM GK

Igår en bra dag!!!

Ja igår var de en bra dag tycker jag nog. Sov ganska länge för att vara jag (9) Började med att sätta på tvättmaskinen och röjde lite in de blev en tallrik gröt. Amanda åkte in till stan till Olivia J. Per var på rally på Ekerö, så de blev att jag och Ebba var hemma och gjorde inte så mycket. Ebba väntade bara tills vi skulle gå på innebandy som hon har börjat på. Vi spelade lite kort sen gick jag ut och gick med Tracy. Hon går också på v v, hon började där slutet av januari. hon har varit så duktig 22kg. De är bra, man blir sporad av sånt. Nu har jag hittat en promenad kompis. De är bra. Tog bussen till tungelsta för att kolla in Ebba på innebandyn. Jag blir tokig att sitta titta när de in gör som man ska. Man glömmer bort att de är ny i sporten. Men endå!!! Per kom och hämntade oss. Vi lagade mat sen åkte vi och hämntade Amanda hos Olivia J i stan.
Vilken fin lägenhet de bodde. De bjöd på ett glas vit och kaffe. De var tur att jag hade 4p kvar så jag tog ett glas, de var gått.
Väl hemma igen så var  de samla ihopp oss så vi kunde gå sova.
KRAM GK


Party Party

Ja så var de lördag. Uppa på morgon tjata på barnen om att de ska klä sig och fixa och packa till träning. Idag är Per borta då blir de tåg för jag har inge körkort. Så de blir tåg till huddinge  och till hallen där de ska träna friidrott. Först fick de jogga ut ca 45min så när de kom in så var alla så fina med sina röda kinder. Medan de tränade gjorde jag några utvecklingsamtal som jag har nästa vecka på jobbet. Sen han jag med att prata skit med anda föräldrar. Åt lite lunch efter täningen som vi hade med oss för sen skulle vi hem den långa vägen. Endel undrar varför jag inte skiter i träningen med barnen när Per är borta. Men jag svarar de vill så gärna träna, de är väl inte deras fel att jag inte har körkort. Skaffa säger folk men de är inte så enkelt jag har inte dom pengarna.  Per kom hem på eftermiddagen och härjade.

Jag tog faktiskt en liten tupplur när jag kom hem och de var skönt tills grannarna började borra i betong väggen. Ja fan flög upp ur sängen. De var väl straffet att jag somnade en stund.

Lagade mat, spelade chicago med Per självklart så vann jag.

Barnen tyckte vi skulle se de nya programet om dansband. Den var väl så där men de var rätt dansband som gick vidare.

Nu sover alla och jag kollar på extra extra medans jag kollar på datorn. Var inne på facebook och kollade om mina sysslingar hade facebook men jag hittade inte eller så var det att ja inte kände igen dom. har nog inte sätt dom på 20 år. Otroligt vad tiden går, är jag så gammal. (37år) Nej jag känner mig inte gammal.

Idag var jag så party sugen. En riktig sån där fest  med alla sin kompisar skulle jag vilja ha..

Part party. KRAM GK

fredag kväll och idol!!!

Dagen på jobbet har varit lugn och skön. När de var dax och gå hem så var de såååå skönt. Barnen väntade på mig hemma så de kunde få lite middag. De blev pizza till dom och fisk o potatis till mig. Men vad pizzan luktade gott.....
Men de är helt otroligt vad mycket points de är i en pizza. Hela 39 p och jag som får äta 23 om dan.
Om jag ska äta en pizza så får jag spara p och motionera mycket på en vecka. Undrar om de är värt det.
Nej de känns inte så.

Vi passar Tindra nu på kvällen, så mamman o pappan kan roa sig tu man hand. Hon har varit lite kinkig men just nu sovar hon så man får hoppas att hon gör de tills de kommer.

Idol tittar vi på men endel är inte bra alltså. Måste säga att killarna är inte så bra. Där emot så tycker tjejerna är bra.
Men de känns inte som att någon är direkt en idol. Men de kan ändras. Man får hoppas de.
 Imorgon är de dax att åka med barnen på träning i huddinge. Då ska jag göra lite jobb på plats och vara duktig.
Kanske motionera lite med en liten promenad.
Ses!!!!
KRAM GK

stora dagen i veckan...

Idag har jag varit på viktväktarna och vägt mig. Veckan har varit se så där, kände de som . Men endå hade jag gått ner 1,3 kg så nu har jag gått ner 8,4kg. känner mig stolt!!!! Så nu börjar en ny vecka nya tag.


Per är borta så nu är jag och tjejerna hemma själva till på lördag.Så nu ska vi bara vara tjejer. De är ganska skönt.
Man få ha tven ifred och allt. Imorgon ska vi kanske vara barnvakt till Tindra, de ska bli roligt. Barna tycker de är så skoj.
Men tack för idag. KRAM EN STOLT GK

tisdag

Ja nu har de blivit tisdag. Tiden går så fort. De har inte varit så jobbigt i dag med söt suget. Men måste äta mer frukt och grönskar och dricka massa vatten. Men jag får hoppas att de går bra att väga sig på torsdag. Bara man inte går upp så får man vara glad. Syrran upp ö-sund håller på med itrim de är ett ställe också som hjälper en att gå ner i vikt. De går bra för henne också. Tror att hon nästan har gått ner 10 kg. Hon är duktig hon. Jag hoppas verkligen att jag går ner alla kg jag behöver, så jag inte slutar  och så går man upp igen. Jag vill verkligen inte det. De här får väl ta den tid de ska. De tog ju tid att gå upp.
Barnen och mannen är hos svågern och fikar och Amanda ska sälja lite jultidningar. Hoppas han köper lite så hon får ihop sina poäng.Snart ska hon iväg till mina systrar i ö-sund så se upp för hon tar med sig jultidningar.
De är ganska skönt att vara hemma en stund själv. Nej nu ska jag gå hänga upp tvätt för de måste man göra också som mamma. Kram GK

Måndag

Ja idag var de en ny vecka och nya tag på jobbet. Dan har varit lite lång tråkig på jobbet, men de är alltid skönt att komma hem. Går på viktväktarna, är inne på min 7vecka och just nu denna dag är tung är så gott sugen. Så självklart hade min amanda bakat en sockerkaka som jag smakade på fast jag inte skulle. Men jag får skärpa mig imorgon. Men jag har varit duktig för jag har gått ner 7,1 kg. Mitt första mål är 10 kg till nyår. Sen får jag ge mig ett nytt mål. Har nog tänkt mig 10kg till efter det. Men ibland är det tungt. Men de kanske hjälper att skriva av mig. Men snart kommer resten av familjen hem från träningen. Så nu slutar jag för idag. Kram GK

En början till något....

Hej nu tänkte jag testa detta. Man får väl se om de funkar.
Idag har vi varit runt lite över allt. Men till slut fick vi hämnta stora dottern hos en kompis för hon har fått magsjukan. SKIT!!
De som skulle till globen och kolla hich school ice. Men så är livet ibland,så en annan kompis fick ta biljetten.
Så ni sitter vi och kollar tv.Tur att tv finns och alla dessa kanaler.
Syns igen......
Kram G.K

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0